22.1.2012

"Ny teknik är bara skit!"

Ibland stöter man på folk som nästan verkar lite bakåtsträvande. Ni vet, dom som predikar att deras Nokia 2110:a är den bästa och mest hållbara telefonen i världen och flinar lite skadeglatt om ens iPhone får något fel (som oftast fixas snabbt med att man startar om telefonen). Blicken säger : "Jag sa ju att ny teknik är bara skit".

Okej, fine. Jag fattar att alla kanske inte vill ha en smarttelefon. De vill ha en vanlig telefon med knappar och som man kan ringa med. Det jag inte förstår är det faktum att man måste vara lite nedvärderande mot någon som har en smarttelefon.

Det är samma sak som att jag skulle hojta med hög röst att jag hatar kinesisk mat men att jag aldrig skulle ha smakat på det. Så hur kan jag då veta? Dom bakåtsträvande människorna vet inte ens vad de går miste om.

Det fanns också många människor som sa: "Nå jag registrerar mig nog aldrig på Facebook. Det är bara skit!" Nå dit har dom alla uppenbarat sig ändå. Världen utvecklas och går framåt. Visst är det fint att man vill vara ekologisk och använda sin telefon i tio år, men låt mig och min smarttelefon vara i fred och fortsätt dra ut antennen på din telefon, knappra dina 160 tecken långa sms och ha polyfoniska ringsignaler.

Avautuminen slut. Tack. Hih.

3 kommenttia :

  1. Men jag tänker ALDRIG BÖRJA SPELA WORDFEUD!!!11 :D

    VastaaPoista
  2. Jag skaffade en smart telefon idag. Känner mig riktigt hip.

    VastaaPoista
  3. Fager Dam - Grattis! Sen kan man ju ännu börja debattera om vilken telefon som är bäst. Det är en debatt som aldrig tar slut :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!