16.1.2012

Ögonskuggor och kajal ska testas

I testkön står lite ögonskuggor och en kajal från Yves Rocher. Jag fick dem för flera veckor sedan, men jag har inte varit på någon glammig fest under januari så jag har använt väldigt lite smink.

Jag älskar ögonskuggornas färg, precis sådant som jag brukar använda. Och dendär kajalen är jag lite nyfiken på. Hur ska man använda den? Jag lovar berätta då jag testat.

4 kommenttia :

 1. Dom ser kiva ut!:) Hur har du riktigt blivit koekani? Om jag nu förstått rätt så ska du testa&kommentera alla produkter?
  -pupps-

  VastaaPoista
 2. Joo ja brukar ju skriva alltid då jag testat nya intressanta produkter (inte så hemskt ofta). T.ex. torrshampoo är min stora passion! :)

  Men av Yves Rocher har jag tidigare testat läppstift, nagellack och hudvårdsprodukter. Det är helt frivilligt att skriva om dem. Men det är ganska kul. Aj hur jag blev... Jag minns inte riktigt hur det gick till :) Jag tror man kanske fick anmäla sitt intresse någonstans.

  VastaaPoista
 3. Är superintresserad av kajalen och hur den fungerar. Har funderat på att testa den men det har aldrig blivit av - så jag e nyfiken att höra vad du tycker om den sen... =)

  VastaaPoista
 4. Jenna, kul att höra. Men vänta dig inte lika fina recensioner som du brukar skriva. Du är ju proffs! :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!