13.1.2012

Pannkakströsten

Ja, och orsaken till att jag plötsligt började fixa ihop pannkaka är att jag är så himla fed up! Det känns inte alls kul att det blev veckoslut och orsaken till det är att den andra satsen manus har börjat ramla in. Så jag måste sitta och frilansjobba stora delar av helgen.

Jo jag har faktiskt själv tagit emot jobbet, men är så jävla fed up på att inga tidtabeller håller. Jag trodde att vid årsskiftet kunde jag ha möjlighet att ha allt färdigt och undanstökat. Men nu är det så många parter inblandade och manusen kommer utomlandsifrån och det är dendär utomlandsparten som har suttit och pantat på tavara. Så nu har jag haft många många veckoslut obokade med program och reserverade för det möjliga frilansjobbet och sen har jag aldrig fått några manus att jobba på. Projektet har levähtä över ett halvt år nu. Det som jag trodde skulle vara undanstökat på några månader.

Grrr. Men det är bara att bita ihop och ta itu med jobbet. Jag behöver ju verkligen pengarna så... Och vilken tur att jag blir glad av godsaker! Illustration följer nedan.

Före pannkakan.

Efter pannkakan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!