11.1.2012

Skitnatten och skitmorgonen

Voi helvete. Jag har verkligen stigit upp med fel fot idag.

Det började igår med att 3jorn somnade före mig och började snarka. Jag brukar alltid somna före och vaknar aldrig till snarkningarna då jag väl somnat. Men jag kunde alltså inte somna igår utan fick slå till honom hela tiden i hopp om att han skulle röra sig och råka hamna i en ställning som han inte snarkar i.

Nå, efter någon timme somnade jag och drömde att jag var i ett tåg som blev kidnappat. Det var typ i Thailand och folk blev skjuta. Jag vaknade stressad och med andan i halsen.

På morgonen då jag äntligen hade släpat mig ur sängen och skulle klä på mig så var mina svarta jeans spårlöst försvunna. Jag sprang som en yr höna med rumpan bar men hittade dem inte. Misstänkte att 3jorn hade klätt sig i mina Gina Tricot-jeans men han påstod att det stod Zara på dem han hade på sig.

Och vad är dethär skit regnet för något?! Var är min vinter?!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!