10.1.2012

Timberland sucks!

Stor idé att satsa pengar på ett par märkesskor i tron om att de ska hålla i några vintrar. Dessa Timberland skor höll inte ens en hel vinter. Jag blir så arg. Kanske man ska satsa på att köpa 30 euros skor varje vinter från Anttila i stället. Sådana kanske t.o.m. skulle hålla en hel vinter.

3 kommenttia :

 1. Äsch, det kan löna sig att gå till butiken och klaga, skor skall nu hålla åtminstone några månader och ett märke som Timberland måst väl ha nån garanti!

  VastaaPoista
 2. Ankan - Man sku ju tycka det! Jag har kommit fram till att återförsäljaren inte har riktigt samma intressen som tillverkaren. :D

  Jag är av den åsikten att det handlar om ett produktionsfel eller något eftersom stället där skorna har gått sönder är så konstigt. De slits ju liksom inte där. Och så hände det efter bara någon månad.

  Men sidu! Skorna är köpta till kampanjpris på Sokos. Sokos drar av ikäpoisto av den tid då skorna varit i användning, enligt dera beräkningar ersätter de 70% av skorna.

  Okej fine! Men till min olycka så är alltså skorna köpta till kampanjpris, så fast de ersätter 70 % av skornas pris så skulle jag måsta betala LIKA MYCKET till (som jag betalade för skorna från första början) för att kunna köpa nya motsvarande skor till normalpris. De finns ju inte till kampanjpris längre.

  Så som kund tycker jag att det är en ganska helvetes dålig deal. Om vi säger att skornas kampanjpris var 100 euro. De ersätter 70 euro och de nya som är normalpris kostar 170 euro. Så jag ska IGEN betala 100 euro för att få exakt samma skor.

  Märks det att jag är lite upprörd! :D

  Jag försöker gräva fram kontaktuppgifter till importören men via Google lyckas det inte. Får väl försöka luska ut det från någon skobutik istället.

  Dessutom tror jag att ärendet skulle ha skötts på ett helt annat sätt om skorna skulle vara inhandlade på Stocka. Så det harmar lite.

  VastaaPoista
 3. Åtminstone så har företaget Estefan Oy tagit in Timberland kläder/skor. Testa med dem, de har kontor på Drumsö. Lycka till!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!