2.1.2012

Tonad dagkräm

Jag kan inte fatta att det finns så lite tonade dagkrämer! Idag jagade jag efter en tonad dagkräm i Östra Centrum och det var inte lätt. De krämer jag testat tidigare jar kännats helt för flotiga på min hy.

Orsaken till att jag letade efter en tonad dagkräm är vår Thailand-resa. På stranden vill man inte ha en massa spackel i fejset. Min hy är ändå så ojämn att jag inte känner mig bekväm med ett naket ansikte. En färgad kräm har därför varit en bra lösning.

Jag blev glad då jag hittade Garniers nya kräm på Stockmann. Hoppas den är bra!

4 kommenttia :

 1. Smashbox tonad dagkräm är AMAZING o den är oljefri. Det ser ut som foundation o täcker jättebra! Tyvärr finns den inte i Finland, utom möjligen på flygplatsen, jag brukar hamstra i Stockholm... Annan bra är Dermalogica tinted moisturizer, man blir dock lite oljig men på stranden passar de bara bra. Fast den e skitdyr..

  VastaaPoista
 2. Oj tusen tack för tipsen Jannike! Dom ska jag definitivt testa om den jag köpte inte är bra.

  VastaaPoista
 3. Jag har letat efter garniers nya ren en stund! Recension tack :)

  VastaaPoista
 4. Hanna, oj jag ska försöka skriva något om krämen sen då jag använt den. Har nämligen inte ännu gjort det.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!