17.1.2012

Wlan i kameran

Bara för någon dag sedan klagade jag åt 3jorn om att det inte finns digipockaren med wlan. Efter att jag skaffade iPhonen har jag blivit så jäkla lat med att använda vanlig kamera. Det är liksom så jobbigt då man ska koppla i sladdar och hitta folders och öppna Image Capture-program när man ska överföra bilderna. Därför borde det finnas en likande knapp som Canon-kamerornas Direct print men som skulle slänga över bilden till datorn eller webben. Vitsi det sku vara behändigt!

Jag tyckte att jag hade kommit på världens bästa idé och att jag skulle bli miljonär. Idag berättade 3jorn att Samsung tydligen redan utvecklat tekniken till en digipockare. Dit for mina miljoner. När får vi wlan-kameran till butiker i Finland?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!