18.2.2012

3jorn fixar Thailand-video

3jorn håller på och fixar ihop en video från Thailand som beräknas bli färdig i helgen. Och alltid då 3jorn gör något liknande så kan det ju inte bli annat än fint! Jag får redan lite kalla kårar av den ofärdiga videon men då var jag ju själv med på resan.

Jag brukar få titta på hans material och ge mina synpunkter. Jag är ju faktiskt utbildad videofotograf och klippare. Och ibland har jag lyckats hjälpa honom då han kört fast genom att slänga in mina synpunkter. Bra teamwork liksom.

Det roliga är att 3jorn är den som nu för tiden klipper. Inte jag (annat än sporadiskt på jobbet). Och för mig är det roligt att se 3jorn sätta ihop liknande videon eftersom han gör det som han tycker att det passar ihop. Min kreativitet blev ganska bra dödad under studietiden och jag har inte riktigt återfunnit den än. Man måste följa vissa regler och lära sig hur det SKA vara. Och det är, klart, för att vara riktigt bra så måste man väl kunna reglerna för att snyggt kunna bryta emot dem. Men det är alltid intressant att se 3jorns lösningar för han gör allt så annorlunda än jag skulle ha gjort.

Ni kommer också att få se härligheten då den blir färdig. Stay tuned.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!