23.2.2012

AVA

Har ni förresten märkt att AVA-kanalen nu syns gratis? Den borde finnas på kanalplats 13 men om inte så måste man göra en kanalsökning. Jag gjorde det igår och nu syns den hos oss. Nå, sen vet jag inte om det sänds något vettigt på den kanalen, men det är sedan en helt annan femma.

Läs mer på http://www.avatv.fi/

3 kommenttia :

  1. ha int den alltid varit gratis? eller kanske den bara ingår i mitt kort, men jag helt enkelt har trott att den var gratis?! :D

    VastaaPoista
  2. ps. kolla in tori&dean, kan tänka mig att du sku gilla den reality serien! varning för tårar mellan varven ;)

    VastaaPoista
  3. Maria - Hos oss har kanalen inte synnats tidigare. Vi har inte haft några betalkanaler. Men tack för tipset, ska kolla upp dendär serien :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!