25.2.2012

Blomtipset

Känns det som att di inte får blommor tillräckligt ofta? Då kan du ta saken i egna händer. Du kan köpa blommorna själv. Du kan också vänta tills det är mannens tur att betala i Prisma, utbrista entusiastiskt: "Titta älskling! Tulpaner för bara 3,95! Vitsi så billigt! Kan jag få?" och sedan le vackert. Inte kan han ju säga nej.

3 kommenttia :

  1. Eller sen köper man själv, som jag alltid måste göra, nu har de två tulpansbuketter för endast 5e, DET är vad jag kallar lyx, inte det att Freddy skulle köpa en bukett åt mig(som händer kanske 1gång i året, efter otaliga hot).

    VastaaPoista
  2. jag köper också alltid själv. för vete fasiken hur jag ska lära hunden att köpa åt mig :D

    VastaaPoista
  3. Jag köper alltid till mig själv. Har några gånger fått blommor till morsdagen- av mina svärföräldrar, då inte sambon köpt och vi varit där. :/ Så ja, jag har tagit saken i egna händer. ;)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!