19.2.2012

Brunch på Krulla

Igår var jag på Krulla på brunch med mina gamla vänner. Jag har aldrig hört talas om Krulla så det var en helt ny bekantskap.

Jag tycker maten och utbudet var himla bra. Det fanns massor att välja från. Det enda jag saknade en aning var något sötaktigt till efterrätt. Pannkakor skulle ha varit perfekt. Fast nu kanske jag har blivit van med pannkakor från Thailändska hotellfrukosten. Jag åt några dagligen. Så himla gott!

Det enda minuset som stället får var att vi blev bortglömda. Vi hann plocka åt oss mat i några omgångar och äta före vi började fundera på det tillhörande specialkaffet. En av oss gick och frågade och sedan fick vi våra latten och cappuccinon. Ja och ett litet minus också för placeringen av maten. Det blev ett konstigt hörn och supertrångt då en försökte ta bröd, en annan saft och en tredje mysli.

22 euro kostar lördagsbrunchen och 25 euro får man betala för söndagsbrunchen.

Första av mina tre tallrikar.

1 kommentti :

  1. Va bra att höra. Det är nämligen samma företag som sköter allt i matväg på Svenskis nufötiden!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!