15.2.2012

Ellos dränker mig

Under ett år har jag två gånger beställt stuff från Ellos. Nu blir jag totalt dränkt o deras rabattreklamer. Vad är juttun?

Det blir lite som Jysk-reklamerna som droppade in från postluckan ungefär varannan dag. Och de innehöll alltid samma stuff. Man orkar ju inte ens bläddra igenom dem.

Har någon annan samma problem?

7 kommenttia :

 1. Jag har!! Det kommer ju varje vecka... och ibland känns det som om det kommer varannan dag! Min svärmor har samma problem och ringde till kundservicen. De sa att då man beställer går man tydligen med på att få hem alla den här reklamen. Jag har försökt ändra min adress på min sida på ellos till en icke-existerande adress bara för att bli av med skiten, men det fick man inte. Och man kan inte radera kontot heller vad jag har förstått. Driving me mad !

  VastaaPoista
 2. Oj shit! Men det värsta är att jag ännu inte är beredd på att avregistrera mig. Jag kanske vill beställa något igen. Kanske. Just nu har jag ingen lust :D

  VastaaPoista
 3. Nä, jag tar in dem och slänger dem direkt. Vill jag beställa något, så finns det ju för fan internet.

  VastaaPoista
 4. Det är sjukt hur mycket Ellos skickar ut "newsletters" och pappersreklam. Väldigt irriterande och så onödigt. Kollar aldrig, slänger allt, oavsett om reklamen är i elektronisk eller pappersformat.

  VastaaPoista
 5. Samma här, massa erbjudanden om rabatter. Så fort jag kastat bort en kommer nästa. Fick just ett paket från Ellos, jättefina och sköna "mamma-toppar/skjortor"! Nästan så jag måste göra en till beställning så kan man utnyttja lite rabatt :)

  VastaaPoista
 6. Det känns ju nog att Ellos gör med skada än nytta med sin reklamteknik :D

  VastaaPoista
 7. Jag har samma problem, jag slänger ut dem direkt. Alla jäkla rabatter etc finn ju ändå på nätet...jäkla o-ekologiskt!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!