19.2.2012

Res själv!

Förresten tycket jag att det är ganska underhållande att folk är så jätte bittra på sina kompisar som är ute och reser. Jag undrar om det är ett fenomen som kommit i och med Facebook.

Jag fick ganska mycket bittra kommentarer under vår resa då jag skrev statusar eller skickade upp bilder. Det mesta är ju så klart på skoj, men samtidigt undrar man varför folk har ett behov av att ösa ur sig.

De flesta som jobbar har ju semester. Kanske också pengar. Och alla vet att vintern kommer varje år. Det är inte mitt fel att ni inte bokat en resa till ett varmt paradis.

Det gick väldigt väldigt väldigt många år av mitt liv som jag inte hade möjligheten att resa. Då man bodde hos en ensamförsörjande mamma (jo, min pappa hjälpe så klart också till) så kunde vi inte resa så mycket under min barndom/ungdom. Sen blev man ju studerande och hade verkligen inte råd med resor. Men från och med 2007 har jag lyckats resa minst en gång om året. Och jag vet att jag behöver den där solen och värmen mitt i vintern. Därför sparar jag pengar för att kunna resa. Den här hösten tog jag emot ett frilansjobb för att kunna göra en extra fin resa i vinter. Därför var just den här resan en så stor grej för mig. Inte som den billiga resan till Skit-Egypten som vi gjorde förra vintern.

Nå efter 1,5 vecka i Thailand öste jag själv på lite och publicerade den här bilden på Facebook.Men nu kan jag återgå till samma gnäll som alla andra håller på med. Kanske publicera en bild på snömängden eller något annat väldigt intressant som folk inte blir bittra på. Nå, jag vet att åtminstone mamma var glad över uppdateringarna så att hon visste att vi var i liv. Hih.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!