10.2.2012

Första Thailand-Photobooth-bilden


Jag kom plötsligt ihåg att vi har Photobooth, så nu ska ni få en Photobooth-bild. Vi har precis kommit från stranden/poolen och virat in oss i badrockarna. 3jorn ska gå och puntta lite och sedan ska vi ströva in mot centrum för en sista gång. Imorgon kväll ska vi ju packa så då hinner vi inte fara och shoppa.

Igår åkte vi omkring på ön med en motorcykel. Vi var jäkla nervösa och försiktiga och det var väldigt spännande. Men en Sibbobo som 3jorn är så har han ju åkt mycket mopo i sina dagar och jag kände mig inte rädd i hans kyyti.

Att hyra motorcykel var ett bra beslut fast vi tvekade först. Man ska bara se till att man inte blir lurad och så är ju trafikkulturen en annan här i Thailand. Men jag skulle ändå säga att Thailändarna är mycket trevligare i trafiken än "jag, jag, jag först!-finnar". Alla ryms liksom med. Mopon, skotrar, bilar och rekkor. Vi var helt ledsna då vi måste returnera cykeln. Vi skulle gärna ha åkt mer.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!