12.2.2012

Hej Finland!

Jag kan inte fatta. Vi är hemma. Så konstigt. Men ändå inte. För allt är ju sig likt. Svärisarna hämtade oss från flygfältet och körde oss till Paradiset där vår bil spenderat två veckor i tryggt förvar. Min mamma har fyllt på frulle i kylskåpet, vattnat blommor, sorterat vår post och skottat vår parkeringsplats. Tack så himla mycket, ni är guld värda!

Och hemresan då? 20 timmar har vi varit on the road. Allt gick bra och bagaget följde med. Under den sista halva timmen i flyget (efter att ha suttit där i 10,5 timmar) fällde jag några tårar för jag var så himla slut. Ont överallt och uttråkad till tusen.

Men nu är vi hemma! Ska bli skönt att stupa i egen säng. Men först ska ni få se hur jag ser ut då jag är jetlaggad. Varsågoda!

Jo, jag går fortfarande omkring halvnaken. Är inte riktigt van med långärmat och så...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!