21.2.2012

Melodifestivalen / UMK / Eurovision

Jag har inte nästan alls bloggat om Melodifestivalen / UMK / Eurovisionen fast det är högsäsong! Beror säkert på att vi varit bortresta och missat ganska mycket.

Men jag har alltså sett Melodifestivalens två senaste deltävlingar, och jag måste säga att det inte riktigt fanns någon stor favorit för min del bland uppträdandena. Och ni som inte kollade deltävling 3, kolla nu Björn Ranelind på Youtube! Tänk om detta blir Sveriges Eurovisions-bidrag! Han åkte direkt till final.


På lördag är det UMK-final i Ishallen och vi ska dit med 3jorn. Det ska bli sjukt roligt eftersom jag aldrig varit på en final, den har ju tidigare ordnats i Tohloppi i Tammerfors. Men för övrigt har jag också missat ganska mycket av UMK-bidragen, men hoppas där finns någon favorit.

I mars är det meningen att vi ska åka till Globen för att se Melodifestival-finalens genrep. Sen blir det kisakatsomo hos en vän som bor i Stockholm. Jag kan knappt vänta! Jag har alltid velat se Mello live!

Det blir galet mycket Eurovision and I love it!

1 kommentti :

  1. Jag har ett hett tips gällande UMK: Stig & Laululeija! Juryn verkar helt begeistrad av låten och så är även jag, blir bara ett enda stort leende när jag hör den. Och Stig är ju bara en sån karaktär!
    Och jep Ranelid är nog av det mest bisarra jag sett i Melodifestivalen, kunde int fatta att det va sant liksom!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!