19.2.2012

Söndagsbabbel

Oj vi har varit på ett spännande äventyr i snöyran. Det var ett stort projekt att få ut bilen från vår oplogade parkering. Det krävdes fyra grannar, två spadar, en lumikola, sand och en massa svettande tills vi var ute.

Blev lite sena till födismiddagen. Men vi kom ju fram! Min mamma och bror har båda haft födis riktigt nyligen så det skulle firas med middag på restaurang. Det var mysigt! Förutom att 3jorn och jag var genom svettiga efter bilincidenten.

Annors då? Nå jag har jobbat med frilansjobbet igen och fått ganska mycket gjort. Nu har jag bara fyra stycken oöversatta avsnitt kvar. Jag har redan börjat planera att jag ska få någon belöning om några veckor då projektet är färdigt. Har bara inte hittat på vad det skulle vara än. Any ideas?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!