1.3.2012

Årsfest nalkas

Imorgon ska jag på årsfest. Min första nyktra årsfest. Jag är nervös. Skit nervös. Och årsfester brukar bli galna (utom min första årsfest 2003 då jag skadade knäet just då middagen var slut och var tvungen att åka hem). Jag är orolig över hur jag ska orka med mina sluddrande och skrikande kompisar. Men jag har lovat berätta åt dem efteråt vad vi fick till efterrätt. Det brukar man ju glömma. Och så är det jag som är in charge of bilnyckeln och kan sticka när jag vill. Hih.

Nä nog blir det säkert riktigt roligt!

Jag tog en liten walk down the memory lane och kollade bilder från de senaste årens årsfester. Jag fick mig många goda skratt, men vågade inte publicera de hemskaste och nologaste bilderna.

2011:


2010:

2009:

2008:

2007:


Jag tycker själv att poseringen från 2011 är den mest lyckade av dessa. Tack och förlåt.

1 kommentti :

  1. Rekommenderar öronproppar och Panadol, med erfarenhet från förra årets fest... Man har inte fattat tidigare hur högljutt det kan bli på en årsfest, man har ju normalt "domnat" av ljudet med snaps, så man märker inte av det, men som nykter...
    Ha en kul fest, jag kan tyvärr inte lämna "tissit narikkaan", så måste hoppa över i år...

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!