10.3.2012

Bilder från Melodifestivalens genrep

Här kommer lite foton som jag knäppte på Globen med min lilla Powershot. Inte sjukt bra bilder men helt kul ändå!

Schlagerchicksen på plats på läktaren.


Eric Saade flög lite ovanför scenen.


Guldiga och glittrande programvärdinnor. Sjukt duktiga!


Barnkalas!


Lisa Miskovsky.


Loreen var nog definitivt en av favoriterna i Globen. Och jag har också börjat digga låten efter att ha hört den några gånger. Kan det vara ett problem då låtarna egentligen bara har en chans i maj på Eurovision-scenen.


Munters Ulriken.


Fint med publikens blinkade grejer och mobiltelefoner under Ulrik Munters låt.

Ranelid var ju verkligen en upplevelse.


Dannys show var snyggare live än på teve.


Greenroom var långt bak i Globen.


Jeeee vi fick Mello-tidning!


Danny hade en stor fanilauma runt sig då genrepet var slut.

Då man lyssnade på jublet i Globen så kunde man konstatera att Loreen och Danny var de två stora favoriterna. Så det blir säkert en fight mellan dom två ikväll. SPÄNNANDE!

Men sådär annors om feelisarna i Globen. Det var nästan som att gå på barnkalas. Helt sjukt mycket barnfamiljer var där. Det var överraskande för mig. Och feelisen var ju nog på topp. Publiken sjöng med redan i uppvärmningslåtarna och jublade och klappade.

Det är nog ett imponerande maskineri bakom Melodifestivalen. Det var kul att se kamerorna på scen som man inte alls ser hemma. De måste ha övat väldigt många gånger. De två killarna med steadycams var jag också imponerad över. De sprang omkring på arenan som dårar. De måste ha väldigt bra kondition. Och den gamla gråa gubben som ser till att programvärdarna och artisterna är på rätt ställe vid rätt tid. Han gav också instruktioner åt publiken om när de skulle jubla.

Den fejkade rösträkningen var också kul. Enligt den vann Lisa Miskovsky. De övade vinnarens entré till scenen och det var plötsligt en helt okänd tjej som fick leka vinnare. Och hon var PREGGO och skulle föda om sju veckor. Jag misstänker lite att det var samma preggo som Andreas Johnson hade i sin bakgrundskör. Hon sjöng också en låt, precis som vinnaren ska uppträda med sin låt.

Det var nog sjukt siisti måste jag säga!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!