12.3.2012

Choko gör din fru glad!

Det står en enorm blixt mitt i vårt vardagsrum. Med tillhörande enorm svart låda. 3jorn har tydligen shoppat lite igen. "Men jag ska ju fota babyn!" sa han då jag tittade uppgivet på honom.

3jorn brukar beställa sina kameragrejs från Cyberphoto. Och på Cyberphoto har de tydligen förstått problematiken med att mannen köper kameradelar och mannens fru inte är så väldigt glad över det. I alla Cyberphotos paket kommer det nämligen choko med. Chokon ska man ge till sin fru då hon blir bitter.

Hos oss fungerar det bra. Jag älskar choko. Vem kan nu vara arg efter att man fått choko?

2 kommenttia :

  1. Hih, lite samma som när V-P kom hem med en ny enorm tv och samtidigt med hela SATC serien åt mig..

    VastaaPoista
  2. Haha-helt bäst! Måst tipsa sambon om den butiken då! ;) Fast han kanske äter upp den själv samtidigt som han lär känna den nya manicken.. Man vet aldrig, han är också ett chokomonster, nästan värre än jag!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!