13.3.2012

Enorma magen

Nä nu går det nog inte att gömma magen mer. Jag känner mig enorm fast jag vet att magen kommer att växa massor ännu. Tänk att det inte hände något under de 4 första månaderna och sedan bara KABOOM kom magen.

Jag börjar bli lite stressad med vårjackan. Det får inte bli vår ännu på några veckor eftersom min vinterjacka är den enda som går på mig. Testade min vårjacka idag och den går inte att knäppa över magen längre. Buhuu!

3 kommenttia :

 1. Hej- har en a-linje formad villakangas rock som dubgärna får låna ifall du vill:) den e int så tjock, går bra nog ren nu i plus grader:) den går int fast på mig vi boobsen;) så fritt fram ifall du vill låna:)
  -marika

  VastaaPoista
 2. Hej- har en a-linje formad villakangas rock som dubgärna får låna ifall du vill:) den e int så tjock, går bra nog ren nu i plus grader:) den går int fast på mig vi boobsen;) så fritt fram ifall du vill låna:)
  -marika

  VastaaPoista
 3. Vet du den låter helt som min gråa a-linjainen villakangastakki. Har den någon söm under tissarna eller är det bara rakt av? Äh kanske jag borde svara dig på FB :D

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!