4.3.2012

Happy!

Alltså jag är så jävla glad idag! Ville bara berätta. Int var det nåt mer just nu. Puss.

3 kommenttia :

 1. Jag har ju riktigt börja "harassa" dig här på bloggen, hihih :) Men, var du och skida i dag? Tyckte jag såg dig men är inte säker. Jag var ute och gå med ungarna (den lilla på magen i bärselen och stora i pulkan) och min kompis. Ja, nu känns det ju som om jag skulle stalka dig irl också :D

  VastaaPoista
 2. Hahaha vet du jag kommer ihåg er! Var ni inte i pulkabacken först och sen kom ni över vägen och promenerade brevid spåret?

  Det jag undrar är hur du kunde känna igen mig i min skidutstyrsel!? Och ganska lustigt att du just konstaterade att vi aldrig setts i matbutiken eller så :)

  VastaaPoista
 3. Jo, det var vi i pulkabacken först. Vet inte riktigt hur jag fick för mig att det är du :) Och jag tänkte precis på samma sak, att just när jag hann säga att vi inte setts så händer det :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!