1.3.2012

Hej bankrådgivaren!

Fuck, vet ni vad? Idag då jag släpade mig hem från tågstationen med värkande rygg och mage (Vi bor på en backe och det är 1 km från tågstationen till oss. Det är också 1 km till tågstationen från jobbet.) och svor över livet i allmänhet så gjorde jag ett beslut.

Nästa vecka, då mitt frilansprojekt äntligen är över, ska jag kontakta vår bankrådgivare och be om en dejt med henne. Tala om bostadslån och ta reda på hurdana summor vi har råd med. Tänk om man äntligen skulle få gjort något åt boendesituationen som stör så innerligt? Känns bara så skrämmande det där med att både lyckas köpa en trevlig lägenhet och sälja den gamla.

Nu måste jag bara anteckna detta i min kalender så att jag inte glömmer.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!