14.3.2012

Iholla på Sub

Kollade ni första avsnittet av nya serien Iholla som började på Sub igår? Jag såg just gårdagens avsnitt från digiboxen och är positivt överraskad. Jag tänkte att då folk filmar sig själva så kan det bara bli fult, men kameran verkar ha varit bra och det är ganska charmigt.

I första avsnittet fanns det med en 16-årig tjej och jag fick sådan ångest av hennes inställning. Så jävla teini. Jag är så glad att jag är vuxen. Sen fanns det hemmamamman som har tre barn och bor i ett fint hur i förorten som inte alls verkar nöjd med sin tillvaro. Fick lite ångest av det också. Den tredje kvinnan i det första avsnittet var en sinkku singersongwriter.

Känns som realityteve på riktigt. Så naket på något sätt. Ni ska absolut kolla in serien. Den sänds tisdag-fredag kl. 22 på Sub. Går också att se avsnitten på Katsomo.fi.

2 kommenttia :

  1. Den där mamman fick mig faktist lite stressad. Hennes man ba "Joo men imoron kan du ju städa o tvättmaskinen snurrar ju av sig själv". Liksom yea right, jag städar o fixar o lagar mat bara till mig o sambon för att han betalar maten o sådär o ren de blir för myky ibland.

    VastaaPoista
  2. Kairi - Jo jag lade märke helt till samma grej. Och hur mannen tog det hela.... V*ttu.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!