15.3.2012

Klädproblem

Jag får sådan ångest av att gå i klädbutiker nu. Det finns härliga våriga kläder över allt. Värst av allt är det då jag ser dom härliga färggranna byxorna. Jag skulle så gärna ha ett par, men jag kommer ju inte att gå i vanliga jeans ännu på länge.

Det är svårt då man inte alls vet vad som händer med ens kropp. Kommer jag liksom alls att kunna använda av mina vanliga sommarkläder i slutet av sommaren? Det känns så himla onödigt att köpa preggokläder som man använder bara i några månader. Liksom om man skulle vara rik så fine... men det kommer att gå pengar till så mycket annat.

Men en eller två preggokjolar och ett par preggoshorts kommer jag nog att behöva till början av sommaren tror jag.

2 kommenttia :

  1. Det beror på hur mycket man går upp i vikt,kan jag säja av egen erfarenhet :) med 2 av mina barn har jag gått upp nästan 30 kilo,då har det tagit längre före kläderna passar efteråt :) med mellanflickan gick jag "bara" upp 12 kilo,och då passade sommarkläderna 2 veckor efter att hon var född.Säkert är ändå att dina kläder kommer att passa bra igen,det är bara frågan om när :)

    VastaaPoista
  2. Ja, det är ju så olika för alla. Ni har ju beräknat ganska samtidigt som vi hadde och inte kunde jag använd normala kläder före typ i september-oktober. Riktigt mig själv blev jag först i kanske februari-mars då jag slutat amma någon månad tidigare. Har förstått på många att kilona hänger kvar så länge man ammar. Stämde i alla fall i mitt fall.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!