17.3.2012

Konstiga människor

Nä vet ni, jag ska nog inte ge mig in på denhär könsneutral-debatten. Genusfolket kallar en dum i huvudet för att man inte har samma åsikt som dom plus att det känns som de talar sig själva i en påse. Men jag måste medge att det är väldigt underhållande.

Jepp, men inget mer om det på denhär bloggen. Här fortsätter vi med det normala. Imorgon ska jag sammanställa era kommentarer om längden på era förlossningar. Det har varit sjukt intressant läsning! Tack för det!

3 kommenttia :

  1. Vänta bara, snart får du bekanta dej med vaccindebatten - snäppet sinnessjukare än genus. ;)

    VastaaPoista
  2. Hahahaaa vitsi jag ser sååååå fram emot det! :) Not.

    VastaaPoista
  3. Jag har inte beblandat mig i diskussionen desstu mer. Men orsaken till att jag ändå hejjar på mer könsneutralt är det att min äldsta nog blivit retad, redan i dagis, för att han gillade också mer flickiga saker. Guld,glitter,vackra smycken och kjolar som blir som en cirkel då man snurrar runt hårt.Cykeln han föll för var ljusröd med regnbågar på, så fin så fin! Ponnyn (hans etta på julklappslistan då han var fyra) och dockor O detta "får" inte pojkarna gilla utan att bli mobbade, utskrattade, så deras små själar blir skrapade. Nog är det ju fel att inte man får gilla det man vill utan att bli utpekad,kanske skuffad och hånskrattad!? Därför har de vuxna ansvar. Att inte lära sina barn att det bara finns flick- och pojksaker utan att alla får plocka av det de själva gillar. Utan att man har nåt att reta dem för!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!