3.3.2012

Krabbisfri årsfest-lördag

God morgon på er! Det är den första morgonen i världshistorien som jag vaknar utan krabbis dagen efter en årsfest. Skumt. Men väldigt skönt! Trött är jag ju nog, brukar ju gå i säng lite efter 21.

Men nu ska jag frilansjobba "apinan raivolla". Så klart är det härligt väder ute idag igen. Det kommer jag knappast att hinna njuta av. Men det börjar vara en av de riktigt sista dagarna som jag måste sitta och översätta på veckoslutet. Woop woop!

1 kommentti :

  1. Jag var gravid förra vintern och gick nykter på årsfest. Tänkte jag skulle klara mig utan krabbis men var tröttare än min man dagen efter, antagligen för att vi lade oss "först" halv två. Det var helt sjukt, nästan värre krabbis än när jag druckit något.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!