24.3.2012

Kvalitetstid

Idag ska vi ha en kvalitetstid-dag med 3jorn. I höstas då det var resemässa så köpte jag en hotellnatt åt oss i Helsingfors centrum. Tills idag. Och 3jorn fick veta om det här i förrgår. Han skulle egentligen få hotellnatten i Alla hjärtansdagspresent, men då låg vi ju och spydde och hade rippe tillsammans (romantiskt). Jag glömde bort presenten.

Det känns som en bra timening eftersom det först var jag som på helgerna satt fast med frilansjobb och nu har 3jorn haft en massa fotokeikkor. Så nu får vi äntligen vara tillsammans utan något jobb.

Vi ska ströva lite på stan, sitta på café, äta sushi (preggosushi för mig) och chilla på hotellrummet. Ja och det bästa är ju hotellfrukosten imorgon! Jippiii!

2 kommenttia :

 1. Hej,

  Vad är det för skillnad mellan preggosushi och normal? Hoppas de int va alltför stooopid fråga, hehe :)

  VastaaPoista
 2. Hehee inte dum fråga alls! Hänger inte alltid själv heller med i vad man får och inte får äta :)

  Men alltså man får ju inte äta rå eller vacuumförpackad fisk, så därför är ju sushi inte så bra. Vissa säger också att man inte får äta sjöogräs (det där gröna som sushin rullas i :P).

  Men preggosushi är i princip vegesushi. Inte alltså fisken. Och jag tänkte att om jag en gång äter sjöogräs så är det säkert inte så farligt. Åt lite romm på julen också fast man inte skulle få. Uuuh I'm baaad.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!