18.3.2012

Magen, väggen och jag

Ikväll klättrade vi i Tapanila. Nu måste jag säga att jag för första gången känner att jag inte kan göra det på väggen som jag gjorde förr. Jag kan liksom inte riktigt förklara det men jag tror det har med de förändrade magmusklerna att göra. Mina armmuskler tycks också ha försvunnit under den senaste månaden. Så jag försökte ta det riktigt lungt och inte pressa mig själv för hårt.

3jorn fick ibland klättra med jojona så jag kunde ha andningspaus. Då satt jag för det mesta och skrattade åt min mage.

Folk tittade nog länge på mig och jag kände mig ungdomlig och snygg i min Full Moon Party-topp från Koh Phangan.

Det känns sorligt att inse men det blir nog högst några klättringsgånger till och sen blir det paus för min del.

2 kommenttia :

  1. Mage <3 Oj va ja längtar till en tid som ja oxå ska få barn... :) Jag får slaviskt följa mammabloggarna tills dess ;)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!