13.3.2012

Mamma i korsförhör

Igår korsförhörde jag mamma om tiderna då jag föddes. Jag fick veta att jag kom två dagar före det beräknade datumet (var tydligen otålig redan då), vägde 3200g, var 50 cm lång och förlossningen tog ca 15 timmar. Allt annat låter fine, utom 15 timmarna då.

Jag hoppas att vår baby skulle var ungefär i samma storlek och inte gå på övertid.

Min lillabror däremot var en stor bebis som gick övertid och förlossningen tog 25 timmar.

Jag hoppas KarateKid tar modell av mig. Inte min bror.

Nedan en bild på nyfödda mig och mitt hälsovårdskort.

3 kommenttia :

  1. Som förstföderska kan du ju nog vara glad om du får det hela undanstökat på 15 h... :)

    VastaaPoista
  2. Hahaa tack för att du ger mig hopp om att komma undan med en kortare förlossning :P

    VastaaPoista
  3. Flickan var exakt samma storlek som jag då hon/vi föddes: vikt och längd. Och under dessa 2 år har hon utvecklats i ungefär samma takt som jag med storleken :) Lillgubben, han var en annan sak sen igen. Ingen vet vart han gömde de extra 500-1000 grammen som han vägde vid födseln :D

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!