13.3.2012

Navelpiercing under graviditeten

Jag blev tipsad via bloggen om att det finns navelpiercingsmycken som är menade för gravida kvinnor. Jag känner ju mig väldigt naken utan mina två napasmycken och funderar om det finns fler som har erfarenhet av dessa preggosmycken?

Jag skulle så väldigt gärna ha kvar mina navelpieringar efter graviditeten. Jag har hört att allas hål inte har vuxit ihop. Hur har det gått med era?

Min napa känns nu redan ganska spänd så därför är jag fundersam angående smyckena. Dessutom har min snygga djupa napa blivit så väldigt ful. Buhuu!
Smycken går att beställa via raskauskeiju.fi.

7 kommenttia :

 1. Grattis till graviditeten! :)
  Jag hamna o ta bort min napakoru när ja vänta min pojke, men hålena hade inte växt fast så jag kunde sätta smycket tillbaka då vi kom hem från sjukhuse...

  VastaaPoista
 2. Jag tog bort min piercing i ett tidigt skede av första graviditeten. Det skulle aldrig ha gått att ha kvar den, jag fick jättestor mage och napan ploppade ut. Nu, efter två graviditeter, har jag världens lustigaste napa. NOTHING like before, man skulle bli tvungen att skratta ihjäl sej om jag satte i en piercing igen. Den är liksom helt förstörd.

  MEN: grattis till kommande babyn, och vilken superhärlig preggoblogg du har! Jag blir alldeles för babysjuk igen.

  VastaaPoista
 3. Heheheee ojdå! Nå men jag ska hålla tummarna åt att mina hål inte växer ihop.

  Och tack för grattisarna Sabina!

  VastaaPoista
 4. Jag hade ju ganska enorm mage men det gick riktigt bra med smycket. Jag kan sätta upp några bilder på bloggen så får du se :) Och min napa puta ju ut också så att ändan av smycket var på ena sidan, men det gick riktigt bra.

  VastaaPoista
 5. Hej :) Har du nu nån erfarenhet av napakuron under graviditeten? Har lite samma som du att jag helst gärna skulle ha kvar min och känner mig ganska naken utan den :P Ännu har jag inte problem med min vanliga, men snart kanske de blir mera problem bara magen växer ännu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej! Jag var tvungen att ta bort smycketmot slutet. Min navel blev väldigt uttöjd och "ful". Jag hade länge ett mörkare område just där vid piercinghålet, liksom ett ganska stort område. Jag testade faktiskt igår om jag skulle ha fått igenom smycket men det gick inte. Det gick nog igenom efter förlossningen men det blev inflammerat av babyns sparkar då han var i famnen och så. Så som det ser ut så har jag ingen navelpiercing längre, om jag inte pressar igenom smycket med våld.

   Poista
  2. Tråkigt :/ jag skulle så hemskt gärna ha kvar mitt smycke i napan :P

   Poista

Roligt att du kommenterar!