13.3.2012

Preggobloggrippe

Alltså jag har sådan preggoblogginlägg-ripuli nu att huhhu. Har en massa preggorelaterat jag skulle villa skriva om men jag är rädd att jag överöser er. Vill ju fortfarande kunna blogga om andra saker också än bara graviditet.

Men alltså, det händer så himla mycket. Både i kroppen och i mitt huvu. Jag hinner inte riktigt med. Och så bloggade jag ju inget om graviditeten under de fyra första månaderna så kanske jag får ta igen nu?

Ni måste säga om ni blir uttråkade på mitt preggotjat. Men det är ju så himla konstigt och spännande att vara preggo.

PS. I Sverige verkar de inte veta vad preggo betyder. Det fick vi erfara i helgen. Vad konstigt tycker jag. Jag trodde nog att de använde ordet där. Det borde ju finnas i SAOL för det är ett så suveränt ord.

3 kommenttia :

 1. Det borde ju fungera i wordfeud också :)

  VastaaPoista
 2. För min del får du gärna mixa alltihopa, dessutom är det ju din blogg och din graviditet = klart du får blogga om den.

  Tycker jag har sett svenskar skriva "preggers" ibland. Inte sådär jättesnyggt, men superkonstigt att de inte fattade preggo!

  VastaaPoista
 3. Jo faktiskt jätte konstigt att de inte fattade ordet preggo. Fast det handlade ju om schlagerbögar så kanske de inte var så insatta i just den terminologin :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!