4.3.2012

Preggot på skidor

Idag lyckades jag äntligen göra skidpremiär. Men det är alltid ett sådant projekt att komma iväg.

Först ska man fundera vilka kläder man ska ha och hur många lager man behöver för just den dagens kyla. Sen ska man hitta skidor, stavar och monon i källaren. De har så klart hamnat under tält, sovsäckar och luftmadrasser. Sen ska man släpa upp skidorna och börja titta oförstående på de olika kräm-, vax- och whateverburkarna och välja det som man tror är rätt för just den gången. Ja och sen ska man placera lite vax i skidbottnet där man tror att det ska placeras. 80% av gångerna misslyckas man med smörjorna.

I det här skedet är man helt slut och genom svettig eftersom det första man gjorde var att dra på sig skidkläderna.

Men då jag hade kommit till spåret och skidat 50 meter i solskenet kom jag ihåg varför jag förälskade mig i flataskidande förra vintern. Idag lyckades jag välja både kläder och krämer rätt och livet var så freaking underbart där i spåret. Farten var inte som förra året men lungorna och hela kroppen fick jobba. Helt sjukt bra preggosport!

1 kommentti :

Roligt att du kommenterar!