29.3.2012

Sleep Cycle appen

Nu har jag använt Sleep Cycle appen i över en månad. Appen registrerar kvaliteten på din sömn via dina rörelser. Den väcker dig under din lätta sömn så att du ska ha lättare att stiga upp. Läs mer om appen på sleepcycle.com.

Jag tycker att det är intressant att se graferna. Man kan liksom förstå varför man är trött som en trasa vissa morgnar och känner sig mer utvilad andra morgnar. Om man t.ex. kollar graferna här nedan så har jag sovit bra i den första bilden men mycket dåligt i den andra.


Jag är ändå inte riktig övertygad om att den väcker mig rätt. Den ska alltså göra det under den halva timmen som man ställt in. Om man inte når en lätt sömn under de 30 minuterna så väcker den en anyway. Ibland har jag vaknat före den ringt men den har ändå inte gått i gång på en tid. Vissa morgnar kanske den lyckas och vissa inte. Jag vet inte riktigt. Måste fortsätta testa.

Men jag tycker verkligen att det är en rolig och nyttig app att ha. Fast den kostade några cent. Och som sagt, läs mer om hur appen fungerar på deras hemsida.

1 kommentti :

  1. jag hade en liknande app tidigare men tyckte nog inte att den fungerade alls, fast kanske det berodde på att hunden rörde sig o inte jag :-D

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!