27.3.2012

Still standing!

Förlåt nu ska det gnällas. Vad ska den här dagen bli till? Har sovit som en kratta. Vaknat till riktigt hemska muskelkramper i benet (= fortfarande ont). Ont så helskuta i ryggen. Ont i magen. Börjar flåsa då jag går. Måste ta två tåg till jobbet så jag behövde gå kortast möjliga sträcka. Kunde ännu ta en buss för att förkorta det ytterligare, men då tar det säkert sjutton timmar att komma till jobbet.

Bestraffas jag nu för att jag hade en så lätt graviditet under de första fem månaderna? But I'm still standing!

3 kommenttia :

  1. Äter du magnesium? Det ska ju hjälpa mot sendrag åtminstone, om det var nåt sådant du hade.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Joo jag köpte magnesiumtabletter och kramperna försvann direkt. SÅÅÅÅ skönt! :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!