1.3.2012

Tack kära ni!

Vitsi, det här är ju en riktig "vertaistuki"-blogg! Efter mitt rådgivningsinlägg har jag fått så himla mycket tips och uppmuntrande kommentarer.

En kompis har råkat gå på samma rådgivning som jag och kunde tipsa om en rådgivare som hon har gått hos och som varit bra. Så nu kan jag ringa och fråga om vi får byta till henne. Vi är ju lite oroliga över att vi får någon natzi istället för den nuvarande flumtanten som ändå är helt trevlig.

En annan kompis jobbar som rådgivare berättade om krämpor och värkar och vad de kan bero på. Hon påpekade också att det är viktigt att ha en rådgivare som svarar på frågor då man är gravid första gången. För inte kan man ju veta om vad som är normalt och vad som inte är då man aldrig gjort det här förut.

Jag känner mig redan mycket bättre till mods. Tack så himla mycket kära ni!

Bild stulen via google. Eller något.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!