6.3.2012

Till labbet vi gå

Idag måste jag föra prover till Hus Lab. Och det får så klart inte vara enkelt. Det finns inget labb i vår förort. Inte heller på den hälsostation där vi går på rådgivning (dit det är lätt för oss att komma både hemifrån och från jobbet). Ja, det finns faktiskt inte ett enda Hus Lab på något enkelt ställe. Ni vet sådär att man kunde slänga in sina kisiburkar utan större problem på vägen till jobbet.

Jag är så väldigt glad över att vi har bil och för att 3jorn nu slänger mig via en hälsostation som ligger åt fel håll från stan och sedan får jag ännu skjuts till tåget så jag kommer lätt till jobbet.

Inte är det lätt att vara preggers. Nå hoppas jag inte behöver ett labb på en tid fram över. Förlåt, jag ska sluta joma nu. Ha en skön dag!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!