5.3.2012

Verktygslådan i sovrummet

Igår utspelade sig en bisarr scen i vårt sovrum. Jag låg i sängen och 3jorn kom med verktygslådan för han skulle operera lite (Nej, det var inte frågan om något bisarrt rollspel).

Jag har två piercingar i min navel. Den ena tog jag bort för någon vecka sedan då den började stå ut. Men den andra, den lilla ringen blev kvar eftersom jag inte fick bort den. Den har ju varit där i över 10 år.

Nu måste jag ändå få bort också den andra piercingen. Och därför behövdes det en och annan tång för den satt hårt fast. Tur att man har en man som kan hjälpa till med sådant. Ringen kom loss och nu är min napa helt naken med bara två hål ovanför. Bröööl.

Man får säkert inte pierca naveln på nytt efter att man fyllt 30? Nå kanske jag snart glömmer bort att jag ens hade något där.

6 kommenttia :

 1. De byts väl ut mot bristningar ;)

  VastaaPoista
 2. Jag hade min piercing kvar under båda graviditeterna. Under första bytte jag ut den mot en gravidpiercing i vecka 30+0 och hade den all the way. Nu under andra graviditeten bytte jag ut den lite tidigare men så lossnade den lilla bollen så jag måste ta piercingen bort flera veckor innan förlossningen, men genast när vi kom hem från BB satt jag den ursprungliga piercingen tillbaks :)

  Kan inte tänka mig ett liv utan den, min napa ser så ful och stor ut utan något där :D

  By the way, är jag blind eller dum, men jag hittar inte "registrera dig via e-post/tilaa sähköpostitse" någonstans här.

  VastaaPoista
 3. Men inte är det ju sagt att hålet går ihop. Jag har inte haft näsring på säkert 8 år nu, men nog kan jag ännu (med lite milt våld) tränga in ett smycke där om jag vill. Samma med öronen.Använder,väldigt väldigt sällan örhängen, de som sitter högre upp har jag inte heller använt på åratal,men nog får man ett örhänge igenom om man vill.
  Så vi kan ju hoppas att du får tillbaka piercingen då den lilla flyttar ut. :)

  VastaaPoista
 4. Jag har inte ens tänkt på att hålet kanske inte hinner gå ihop! Det skulle ju vara kul! Men gravidpiercing!? Vad är det?? Måste genast googla! :)

  Cato - Vaah kan man registrera sig via e-post? Det är nytt för mig. SJälv har jag alla bloggar som jag följer med samlade i Google Reader. Men jag ska koll aupp det där med e-post-grejen. Det är säkert något som jag måste aktivera.

  VastaaPoista
 5. Alltså, det där med registrera sig via e-post gäller kommentarerna. Så att jag får ett mail när någon kommenterar t.ex. här om jag väljer att "registrera mig via e-post" eller "tilaa sähköpostitse". Så behöver man inte alltid söka upp de inlägg man har kommenterat på för att kolla om någon svarat :)

  Gravidpiercingen är av plast, den är längre (man kan klippa den till rätt längd) och böjbar. T.ex. här: http://www.piercing.fi/index.php?cPath=53_110&osCsid=fd7b129c1159267642f6347d970d927e finns det av dem, jag beställde min därifrån.

  VastaaPoista
 6. Och på raskauskeiju tycks dom också ha: http://www.raskauskeiju.fi/index.php?tr=46

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!