17.4.2012

Anfall gånger två

Huh. Har legat i soffan och kvidit i någon timme. Fick något underligt maganfall. Ont och stenhårt. Och värk bakom napan.

Före maganfallet hade jag ett stressanfall. Jag tror det finns ett samband. Stress och graviditet går inte så bra ihop.

Borde börja meditera...

6 kommenttia :

 1. Låter ju lite som sammandragningar. Livmodern blir ju hård vid sammamdragningar. Har du känt av det tidigare?

  VastaaPoista
 2. O stress o sammandragningar hör ofta ihop... Så nu ska du ta det lugnt!

  VastaaPoista
 3. Jag vet fortfarande inte hur sammandragningar känns. Så jag vet inte om det var sådana. Men ska de inte komma i vågor? För det här höll i sig i någon timme.

  VastaaPoista
 4. Jag (har fött 3 barn,och har ett i magen) tycker inte att det där låter som sammandragningar.Jo,de kommer i vågor och du känner bra på magen då du har en sammandragning,den blir hård så länge sammandragningen pågår.Påminner kanske om din värsta mensvärk gånger 1000 då de verkligen gör ont.

  VastaaPoista
 5. Hmmmm... månne jag haft sammandragningar någon gång. Vet ej. Jag får bara en såndän känsla över hela magen... liksom att det tar lite ont. Men det kommer nog inte i vågor.

  VastaaPoista
 6. Börjar det göra ont då du tex promenerar,eller då du ligger på rygg?då KAN de va sammandragningar..de flesta har ju iallafall såna som bara spänner,men inte gör ont,då livmodern tränar inför förlossningen.Dra upp paitan och titta på masun nästa gång,min blir i af hård och sned på ngt konstigt vis.Haha,underlig förklaring :D

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!