21.4.2012

Conscious Collection

Blir alltid glad då jag råkar hitta kläder på vanliga damavdelningen (inte preggoavdelningen som är gömd någonstans bakom babykläderna) som går på mig och som jag kan fortsätta använda efter graviditeten.

Västen hittade jag från HMs Conscious Collection.

3 kommenttia :

  1. Jag har nog inte ägt många riktiga mamablusar jag, det finns ju så fina tunikor och lösare stilar. Meeen, sen då man nuförtiden har dem på sig fattas en nog den fina runda bulan som pomppar till ibland. Löst skinn och fläsk är liksom inte lika pretty på nåt sätt. ;)

    VastaaPoista
  2. Jag känner mig hurja stor i lösa tunikor nu. Har kvar en del sådana från tunikamodetiden för några år sedan. Men de känns som tält på mig. Har hellre något som sitter tight runt magen. Och sådana som ryms fint runt magen är lite svårare att hitta på normiavdelningarna.

    VastaaPoista
  3. Ja de flesta jag använde har knytband under bysten så att magen framhävdes. Nu vet jag inte om det är lika lyckat att framhäva den längre. ;)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!