11.4.2012

Den nya rådgivnings"tanten"

Idag var vi hos den nya rådgivningstanten. Det är kanske fel att kalla henne tant för hon verkade inte vara hemskt gammal. Men vi märkte nog genast stor skillnad till den förra yra tanten som vi bytte ut. Fick ett jätte bra intryck av den nya.

Den gamla hade också glömt att skicka mig på sockerbelastningstestet och nu har det tydligen helt nyligen ändrat så att det inte längre är obligatoriskt för alla över 25-åringar. Den gamla hade också glömt att anteckna mina värden i deras system, så den nya fick göra det.

Jag är SÅ NÖJD över att vi bytte. Tack Marika för tant-tipset!

Och allt såg bra ut med både KarateKid och mig. Han låg och sov då vi var där men då hon lyssnade på hjärtljuden fick vi känna på hans huvud. Och då hon lite tökki med hjärtljudsapparaten så sparkade han tillbaka. Hihiii, duktig pojke!

5 kommenttia :

 1. Hej kamratstödsbloggen:-) Måste fråga hur du gjorde med "föräldraskapslådan", lämnade du in pappren via arbetsgivaren eller ansökte du själv via nätet? Tacksam för svar!

  VastaaPoista
 2. Moi Läsaren!
  Mina alla FPA-papper gick via en tant på mitt jobb. Superenkelt för mig :)

  VastaaPoista
 3. Läsaren igen11.4.2012 13.08

  Tack för snabbt svar! Har också en gubbe på mitt jobb, men ibland skulle man vilja byta ut dem också :-D

  VastaaPoista
 4. Jess- vad bra:) ja tycker mycke om henne :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!