11.4.2012

Emmaljungan hittade hem

Idag hämtade vi en Emmaljunga City Cross från Esbo. Vi konstaterade snabbt att vi nog behöver en resevagn. Vi fällde ihop vagnen och trottade den i Focusens baklucka och voila, bakluckan var full.

Nå det hade vi ju planerat från början. Alltså att ha en stadig vagn och en lätt resevagn.

Nedan ser ni bild på vagnen nere i vår äckliga cykelkällare. Skulle inte alls ha villat lämna den där, men vi har inga andra alternativ. På bilden har vagnen alltså sittdelen som vi kommer att börja använda nästa vinter/vår. Fram tills det är det City Koppan som gäller.

4 kommenttia :

 1. Fint att ni hittade den begagnad. Snygg ser den ut också. Vi hade också en city cross (och med koppa först) då Viggo var liten, men så sålde vi den och skaffa vagnen så båda kan åka. Men var jätte nöjd med city crossen så länge vi hade den.

  VastaaPoista
 2. Lite beroende på i ett hurdant hus ni bor kan det ju löna sig att skaffa ett lås till vagnen. Här försvinner åtminstone cyklar och sådant från förrådet så jag har våra vagnar låsta.

  VastaaPoista
 3. Hos oss har det ännu inte försvunnit några cyklar under den tiden vi bott här. Och jag har funderat på att skaffa lås, men är lite fundersam. Tänkte först att om man sätter låset genom ett däck så kan man ju inte skuffa den, men det är ju bara att knaxa loss däcket. Så det var ingen bra idé. Det finns inte heller riktigt något att låsa fast vagnen i. Så hur har ni löst det? Hur låser man en vagn? :)

  VastaaPoista
 4. Nå vi har nåslags metallgrejjer på väggen (tror de kanske är till för att hänga upp cyklar på väggen?) i cykelförrådet där det är enkelt att låsa fast dem från handtaget. Ibland har jag nog bara låst ett hjul fast i chassit, det saktar ju redan farten (får dem kanske att välja en olåst istället) eller sen två vagnar i varandra (egna alltså ;) ). Har man ett längre lås får man ju flera hjul och chassit med.

  Men det låter ju redan lovande om inget försvunnit därifrån tidigare. Här försvann det en massa i nåt skede. Men så bor vi i stadens hyreshus. :(

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!