16.4.2012

Eurovisions-nördens liv

Det börjar nalkas Eurovision och det märks i en Eurovisions-nörds liv. Imorgon sänds De Eurovisa på Yle Fem kl. 20. Man kan redan se programmet på Arenan. I första avsnittet är det Paradise Oskar som är gäst i panelen.

Idag börjar dessutom Inför ESC på SVT. Jag vet inte om det syns på SVT Play i efterhand, men på Yle Fem kan man se det imorgon mitt i natten (ska ta det på band).

Jihuu jihuu det är mycket att sätta in sig i.

1 kommentti :

  1. Här har du en till eurovision nörd! :) Nu är årets eurovision-säsong igång, inför programmen sen semina o sen finalen!Jag har kolla på båda första avsnitten av inför o eurovisa o måst säga att jag ändå gillar mera hederliga inför programmet, tomas o christer o co känns på nåt sätt så att det hör våren till. Men jag ska ge eurovisa oxå en chans :) Melodifestivalen är ju oxå ett måste, men det ha varit o farit i år, Heja Loreen!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!