12.4.2012

Första mäklarbesöket

Den första mäklaren har varit här. Han gav ett riktigt bra pris som han skulle sätta lägenheten till salu för  och det var ungefär det priset som snurrat i våra huvuden. Vi skulle få ca. 20 000 euro mer än vi själva betalade och då har vi inte gjort några större remppor under vår tid. Så priserna har helt tydligt stigit. Och fast jag alltid klagar över vårt husbolag så är det ju väldigt väl skött och inga större reparationer är på kommande. Det är bra då man ska sälja.

Nå, sen är det ju inte sagt att man får det priset. Man vet ju aldrig. I morgon kommer nästa mäklare. Vi ska se vad hon säger. Spännande.

Men beslut borde vi ju börja göra illa kvickt. Om vi börjas sälja inom några veckor så kan det ändå hända att flytten skulle placera sig efter KarateKids födsel. Det är nog så jäkla galet att man inte kan veta när han tänker komma. Tänk så mycket mer man kunde planera då. Hih.

1 kommentti :

  1. Vi hade ju lite samma rumba som er då när jag var gravid, ville flytta, försökte sälja. Först försökte vi ju själv sälja under sommaren, med det var till ingen nytta. Kan med erfarenhet säga att lönar sig inte att vänta med att sälja, för sommaren är snart här och då står det stilla, aktivt blir det sedan igen vid augusti-september. Vår lägenhet blev såld samma dag som den kom till salu, då var Nomppa 2veckor typ, allt gick så snabbt, sen typ en dag senare hade vi vår nya lägenhet, och kommande månaden var det flytt. Men förvänta dig inte att du är till någon hjälp ifall ni flyttar efter att beben kommer:) för oss va det totalt omöjligt, men sen igen var noomi int en tröttis. Så stort tack far nog till min man, släkt och vänner, själv satt jag bara på soffan och POFF var vi i vår nya lägenhet:) men så rekomenderar nog att flytta endera före födseln, eller sen iaf före beben börjar röra på sig, d kan jag tänka mig vara jobbigt:) Lycka till!!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!