22.4.2012

Godmorgon från Paradiset

Det första 3jorn sa då han såg mig i morse: Oho du ser ju nästan glad ut! Har inte känt mig som någon vinnare om morgnarna pga. det dåliga sovandet. Men i Paradiset finns en mjuk säng som känns mycket skönare för min rygg än vår hårda säng hemma. Då det har varit en relativt skön natt. Okej, en blixtkramp fick jag i vaden och måste så klart springa på wessan i några omgångar. Men sängen var så sköööön!


4 kommenttia :

 1. Äh, vill o ha ett eget Paradis! Måste övertala dendär sambon om vi skulle åka till hans lande nåt vslut, skulle vara så skönt att chilla där med hundarna och bara läsa böcker o andas frisk luft :)

  VastaaPoista
 2. Saknar verkligen inte nätternas wc-turer .. och att finna en liggställning var ju rent av omöjligt mot slutet. But, hang in there! Du har förmodligen fler sömnlösa nätter framför dig även efter graviditeten, men då kan du iaf röra dig fritt ☺ Och sen har du ju trevligt sällskap också ;)

  Btw, läste här någonstans att du käkar/t LCHF. Nu ska jag ner med dottern inkommande vecka och spendera 5 dagar i huvudstaden. Var kan man hitta ett prima matställe med LCHF mat? Har du några tips?☺

  VastaaPoista
 3. Char - Jo det är nog skönt att komma bort från stan. :)

  Mushon - Jo jag LCHFade före jag blev gravid. Men jag var inte en HC-LCHFare så jag har inte gått på några speciella restauranger pga kosten. Har bara försökt välja möjligast LCHF-vänligt från menyn. Så jag vet tyvärr inte om det finns något ställe med LCHF-mat :(

  VastaaPoista
 4. Så synd. Nåja, int e ja sån HC-LCHFare jag heller, men tänkte att om de nu sku finnas en sån restaurang sku de va intressant att prova på. Tack iaf! Nu är vi iaf incheckade i Brunakärr och ska njuta av huvudstaden en vecka igen :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!