15.4.2012

Inte härdad

Läste Skogstrolls blogginlägg och det var nästan som att jag skulle ha skrivit det själv. Allt med sovandet och de sega eftermiddagarna då man börjar få ont.

Jag brukar ofta klaga på att jag har ont och på att jag är trött. Det är så konstigt att ens kropp inte orkar som förut och då man själv inte har någon kontroll. Jag tänker också ofta på dom som har mått illa tre månader i sträck i början av graviditeten. De måste ha det mycket lättare på slutet och de kan säkert njuta mer. Men jag kom ju undan så himla lätt i början kanske det därför känns så tungt nu. Man är liksom inte härdad på samma sätt. Man är bara staki.

1 kommentti :

  1. Kämpa på till mammaledigheten! Sista arbetsdagen är underbar, speciellt då man far hem och vet att det var det;)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!