13.4.2012

Jokakoti.fi

Nu måste jag dela med mig något som jag fick veta av mäklaren som besökte oss idag. Det kan hända att det bara är jag som varit trög och att ni alla redan vet det här. Men jag hade helt missat hela grejen.

Ni vet oikotie.fi och etuovi.com? Många stora mäklarfirmor har slutat använda sig av deras tjänster, dvs. att de inte sätter in lägenheter som de säljer på nätsidorna. De har börjat använda jokakoti.fi.

Jag måste genast kolla lägenheterna som finns i jokakoti.fi. Och där fanns många lägenheter till salu som jag helt hade missat. Och nu är jag glad, för plötsligt finns det mycket större utbud. Hurra!

1 kommentti :

  1. jag hörde om det här på åland, för dom har haft hus till salu härifrån som INTE har varit till salu

    Tina

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!