15.4.2012

Möglar inomhus

Huj så jag känner mig skit. Har inte gått ut för att njuta av vädret trots att man ju borde göra det. Istället fick jag fnatt och drog ut allt från kylskåpet och tvättade alla hyllor. Slängde också alla gamla ris-, pasta- och mjölpaket och torkade skafferihyllorna. Kanske jag undermedvetet förbereder mig för lägenhetsvisningar fast vi inte har beslutat något än.

Men ja, om att gå ut. Det är just dagar som denna som jag önskar att vi skulle bo någon annanstans. Eller nå, alla dagar önskar jag ju det, men det blir extra tydligt ibland. Om man bara kunde gå ut och promenera till ett närliggande café. Eller ens kunna ta sig till stan utan större ansträngningar. Eller kanske ha en egen gård där man kunde sitta ute i solen en stund. Äh, jag vet inte.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!