29.4.2012

Nya vappentider

Shit jag fattade idag att det är valborg imorgon. Vappen har varit ganska meningslös efter studietiderna. Det är ju liksom en supfest, studerandenas möjlighet till många dagars bailande.

De senaste åren har varit ganska lugna vad gäller vappen. Men inte lika lugna som det kommer att bli i år. Vi har ofta bjudit några vänner på vappmiddag till oss efter Havis Amanda-stuket. Men av förståeliga orsaker har vi inte orkat i år. Vi är inte heller bjudna någonstans i år. Många har fått barn, är gravida eller bortresta. Klart att det känns tråkigt att inte ha några planer alls, men jag orkar inte stressa. Jag skulle knappast orka trängas på stan med min onda rygg eller vara på någon fest med en massa fulla människor.

Så vi tänkte laga sushimiddag och hengaile hemma. Om vi får riktigt tråkigt kanske vi åker en sväng till stan och kollar på menon. Får se.

Jag har för ett år sedan gjort ett vappsammandrag av de senaste åren. Det var kul att kolla igenom.

Vad ska ni syssla med? Och vad gör barnfamiljer på vappen, sådär med tanke på nästa år?


Några bilder som 3jorn tagit:
Vappen 2009

Vappen 2008

3 kommenttia :

 1. vi grillar korv och myser med pojkarna, en av oss går ut, och sedan 1 maj dukar vi upp till brunch med skumppa glas och ballonger, viggo tycker det e skoj, sedan går vi på marknad,man kan ha en massa skoj med barnen. ..

  Tina

  VastaaPoista
 2. Vi får besök av en våra vänner med barn jämngamla med våra. Bästa situationen för alla, vi får njuta av fint sällskap, god mat och barnen stor trivs med sitt leksällskap. Roligt för alla!

  VastaaPoista
 3. Vi skall bara vara och grilla hos en kompis, inge märkvärdigare än så. Med barn blir det väl samma sak, att umgås och grilla och äta munkar och köpa ballonger, same same men utan alkohol :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!