27.4.2012

Stevia-Jaffa

Jag dricker inte så mycket läsk så jag skulle inte ha märkt den här produkten ännu på länge om inte svärisarna hade haft den hemma hos sig. Har ni sett att det kommit Jaffa som innehåller sötningsmedlet stevia?

Svärmor har använt stevia redan länge och det blev ju nyligen tillåtet i Finland. Hartwall har varit snabb med att ge ut stevia-jaffa. Och jag tycker faktiskt den är riktigt god.

Har ni redan testat stevia?

3 kommenttia :

 1. Mamma använder stevia hela tiden med sitt LCHF-ande. Jag fick smaka på den rena steviaväxten (sötfockel) för några år sedan då vi gjorde något studiebesök från trädgårdsskolan. Nu på våren försökte jag få tag på en egen stevia-växt, men det slutade med att jag får försöka odla upp själv från frön. :)

  Och jo, jag gillar den där stevia-jaffan jag också, och också fun light sötad med stevia!! :)

  VastaaPoista
 2. Vi köpte massa stevia en tid sen, tänkte idag testa på att baka med det. Jag har hört att det blivit riktigt lyckat fast man använder stevia, fast det smakar lite beskare.

  O de finns också röd jaffa med stevia, muuuuuums! Min favorit :)

  VastaaPoista
 3. Steviajaffa är faktiskt gott.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!